KIITOS ASTUMISESTA EDELLÄKÄVIJÖIDEN JOUKKOON!

Täältä löydät jokaisen Hyvinvointi-verkkosummitin puheenvuoron. Kaikki haastattelut ovat käytössäsi aina 29.9.2019 asti eli vuoden päivät. Nyt Sinun ei tarvitse kiirehtiä niitä lävitse 24 tunnin aikana. Voit katsoa ne heti, kun pystyt/ehdit/haluat. Ne ovat vapaasti käytössäsi Summitin kotisivuilla.

Haastattelujen julkaisuaikataulu seuraa Summitin aikataulua eli haastattelut ilmestyvät VIP-alueelle porrastetusti. Valitettavasti et saa kaikkia videoita heti käyttöösi, vaan seuraat jännityksellä samassa tahdissa kuin muutkin. 1. päivän haastattelut ilmestyvät siis tänne 25.9., 2. päivän haastattelut 26.9. ja niin eteenpäin.

Vaikka aikataulussa et saa joustoja, saat kuitenkin jokaiselta luennoitsijalta ilmaislahjan kiitoksena VIP-oikeuden hankinnasta. Se on jo aika huima juttu. Kannattaa tsekata ne!

Tervetuloa mukaan!

Tuuli

Ps. Jotta tapahtuma olisi mahdollisimman monipuolinen kokemus ja saisit siitä mahdollisimman paljon irti, pyydänkin, että:

1) Vinkkaat tapahtumasta ystävällesi.

401 shares

2) Liityt muiden ilmoittautuneiden joukkoon Facebook-ryhmäämme.

Pss. Meillä on Sinulle vielä yksi yllätys. Koska tulit VIP-joukkoon, Sinua odottaa vielä yksi iso lahja. Siitä kerron sitten kesällä 2019. Malta siis vielä hetki, mutta pidä se mielessäsi.

Psss. Kun olet kirjautunut sisään löydät VIP-alueen jäsentilisi sivulta. Klikkaa jäsenyydesi linkkiä ja voit aloittaa.

Hyvinvointi-verkkosummit on osa Onnenportti Oy toimintaa.
Copyright 2018 Onnenportti Oy

Tietosuojaseloste

>