Rakenna itsellesi juuri 
sellainen päivä kun haluat

10 €

Tiesitkö, että jopa tälläiset pienet asiat kuten päiväsuunnitelmien kirjoittaminen vähentävät huomattavasti negattiivista stressiä?

Kirjoitettu suunnitelma auttaa tiedostamaan päivän sisällön ja tällöin alitajuntamme auttaa valmistautumaan tuleviin tehtäviin ja tapaamisin. Tämän seurauksena tarpeeton touhustelu vähenee.

Helpottaakseni päiväsuunnittelmiesi laatimista tein sinulle apumateriaalin.


Kuka se kouluttaja on?

Tuuli Paaksi on muutosvalmentaja, Pragmatic Practitioner, sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Consciousness fasilitaattori. 

Tuulilla on henkilökohtaisia kokemuksia syvän stressin, työuupumuksen ja masennuksen suhteen. Nämä kokemukset saivat hänet etsimään erilaisia työkaluja stressaavan elämän muuttamiseksi eheämmäksi. Kun Tuulin tilanne parantui, syntyi hänelle samalla suuri intohimo auttaa muita työuupumuksesta kärsiviä ihmisiä saamaan takaisin omat voimansa.


Olen huomannut, että työssäjaksamisen tehostamiseksi on tehtävä jotain. Arjen nopea kulku sekä työympäristön paineet lisäävät työstressiä sekä heikentävät työhyvinvointia.Aamumeditaatio kestää vähän alle viisi minuuttia ja ajatuksien kirjoittaminen ehkä saman verran.

Olen 100% varma, että tuo kymmenen minuuttia omaa aikaa säästä sinulta ainakin tunnin (ehkäpä jopa enemmäänkin) turhaa hälinää ja hömpötystä.

10 €

Ankeudesta iloon on osa Onnenportti Oy toimintaa.
Copyright 2018-
2024  Onnenportti Oy

Tietosuojaseloste

>