Mielen tasapaino -
helpot työkalut stressin 
ja väsymyksen päihittämiseksi!

31 €

Onko elämässäsi enemmän iloa vai stressiä?

Joka päivä jokainen aktiviteetti ja tekeminen tuo sinulle joko iloa tai aiheuttaa stressiä.

"Mielen tasapaino" on 8-päiväinen koulutus, jossa näiden kahdeksan päivän aikana kartoitat tilanteesi ja saat monta työkalua vähentääksesi stressiä elämässäsi ja lisätäkseen siihen enemmän iloa.

Joka päivä saat yhden helpon työkalun stressin ja väsymyksen vähentämiseksi.

Voit seurata koulutusta omaan tahtiin sinulle sopivassa paikassa sopivana aikana (vaikka se olisi kesken yötä sängyssäsi tai varhain aamulla julkisissa).

Saat jokaisena päivänä uudet ohjeet videolla ja myös ladattavan työkirjan harjoituksineen.

Helpot työkalut kelpaavat käytettäväksi sekä erikseen, että yhdessä.

Hinta 31 €


Koulutuksen sisältö:

1. päivä - stressi. Saat ymmärryksen siitä, mikä on stressi.

2. päivä – mielen kartoitus. Opit, mitkä elämänalueet ovat ilotonta suorittamista ja kuinka paljon sinulla on stressiä aiheuttavia tekijöitä.

3. päivä – voimalähteiden kartoitus. Opit, millaiset tekemiset voisivat lisätä energiaa ja iloa vähentäen näin stressiä ja väsymystä.

4. päivä – käyttöön tulevien voimalähteiden valinta. Saat listan aktiviteeteista, jotka lisäävät sinun energiaasi ja tuovat iloa elämääsi. Niiden aktiviteettien tekeminen vähentää samalla myös stressiä ja väsymystä.

5. päivä – stressin vähentämisen aktiviteettien aikataulutus. Pystyt takamaan jatkuvan psyykkisen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin jokapäiväisen määrätietoisen toiminnan kautta.

6. päivä – läsnäolo kaikessa mitä teet. Pystyt tietoisella läsnäololla vähentämään stressiä entisestään.

7. päivä – voimalähteiden jatkuva tallentaminen. Saat itsellesi lisää voimalähteitä stressin ja väsymyksen vähentämiseksi.

8. päivä – saavutuksien seuraaminen. Saat lisää motivaatiota tapojesi, ajattelusi ja suhtautumisesi muuttamiseen.

31 €


Kuka se kouluttaja on?

Tuuli Paaksi on muutosvalmentaja, Pragmatic Practitioner, sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Consciousness fasilitaattori. 

Tuulilla on henkilökohtaisia kokemuksia syvän stressin, työuupumuksen ja masennuksen suhteen. Nämä kokemukset saivat hänet etsimään erilaisia työkaluja stressaavan elämän muuttamiseksi eheämmäksi. Kun Tuulin tilanne parantui, syntyi hänelle samalla suuri intohimo auttaa muita työuupumuksesta kärsiviä ihmisiä saamaan takaisin omat voimansa.

31 €

Ankeudesta iloon on osa Onnenportti Oy toimintaa.
Copyright 2018-
2024  Onnenportti Oy

Tietosuojaseloste

>